Aydın’daki yatırım hamlesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İsmet Sezgin “Demek ki Aydın’a kadın eli değmesi gerekiyormuş” dedi. 
Aydın’ı çok özlediğini ve Aydın’a gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu kaydeden İsmet Sezgin, “Aydın ziyaretimizde, Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etmeyi Ankara’da programlamıştım. Şu anda Türkiye’nin en eski Belediye Başkanı ve Aydın eski Belediye Başkanı olarak kentleşme ve gelişme üzerine ilgim devam ediyor. Aydın Belediyesinin 3 yıl gibi kısa bir zamanda belediye başkanımızla yaptığı başarılı çalışmaları yakından görme fırsatım oldu. Başkanımızın başarılarının devamını diliyorum. Aydın’ın gelişmesinden ve belediyenin çalışmalarından eski bir başkan olarak çok memnun oldum. Adeta göğsüm kabardı” dedi.
Meydanlar ve yeşil alanların şehirlerin akciğerleri olduğunu ifade eden Sezgin, “Şehrin en önemli yerleri meydanları ve yeşil alanlarıdır. Bu bağlamda yeşil alanların çoğalmasında Aydın Belediyesi’nin büyük gayret içinde olduğunu gördüm. Ayrıca yeni kent meydanı projesinden de çok memnun oldum. Belediyemiz emin ellerde. Aydın’ın daha da büyüyeceği ve gelişeceğine dair olan inancım arttı. Umut ve temenni ediyorum ki Aydın bu süreçte sosyal, kültürel ve kentsel alanda daha da gelişecek. Aydın Belediyesi de hemşerilerimin daha iyi ve daha mutlu yaşaması için büyük çalışmalar içinde. Sayın Başkan Özlem Çerçioğlu’nu bu çalışmalarından dolayı çok tebrik ediyorum” diye konuştu.
Eski Bakan İsmet Sezgin, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından Aydın’a kazandırılan Yeni Belediye Hizmet Binası’nı çok beğendiğini söyleyerek, “Bu binayı Aydın’a kazandıran başkanımıza teşekkür ediyorum. Görsellik ve hizmet kalitesi yönünden Aydın’ı güzelleştirmiş, mimari tarzı çok güzel, anıtsal bir bina olmuş” şeklinde konuştu.
Eski bakan ve eski Aydın Belediye Başkanı İsmet Sezgin’ne ziyaretinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Aydın halkına en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Çerçioğlu “Milli Aydın Bankası binasının restorasyonunu yapacağız. Orayı Aydın halkının kullanacağı Kültür Sanat Evi yapmayı düşünüyoruz. Yapımı devam eden Kent meydanımızın altı 600 araçlık otopark olurken üst kısmı yeşil alan olacak. Böylece Kent meydanımız vatandaşlarımızın buluşma noktası haline gelecek. Ayrıca Aydın Tekstil alanını kamulaştırarak büyük bir yeşil alanı Aydın’a kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png