"Altın çocuk" için fiyat biçmeyen G.Antep Başkanı Kızıl, “Onu asla satmayız” dedi

G.ANTEPSPOR"UN başarılı sol beki İsmail Köybaşı, adeta "Kaşıkçı Elması" gibi... 19 yaşındaki genç oyuncuya "4 Büyükler" resmen talip oldu. G.Saray"ın, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ile İsmail için nabız yoklamasının ardından, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım transfer harekâtı başlattı.

10 Temmuz 1989"da dünyaya gelen, 31 Mayıs 2012"ye dek sözleşmesi bulunan İsmail"in transferi için G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl ise en büyük engel. Sırasıyla İskenderun, İskenderun Kartal ve 2006"dan beri de G.Antep formaları giyen, Süper Lig"de 23 maça çıkan, 5 kez de genç milli olan İsmail ile ilgili G.Antep Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, VATAN"a şu açıklamayı yaptı:


"KİMSEYİ SATMAYACAĞIZ"

“BU çocuk henüz 19 yaşında. Kendisiyle 5 yıllık mukavelemiz var. 4 Büyük takımın da onu istediğini biliyorum. Hatta Haldun Üstünel ile görüştüm. Bize ciddi sayılabilecek bir teklif de yaptı. Ama benim şimdilik paraya ihtiyacım yok. Amacım bu ligde üst sıraları zorlayabilecek niteliklere sahip, iyi bir takım yaratmak. Bu nedenle ne Tabata ne de bir başka oyuncum kesinlikle satılık değil. Hatta elimdeki kadronun üstüne 3 tane yıldız oyuncu daha alacağım.”