Yeni sezon öncesi Didim Belediyespor"u takımın eski futbolcularından İsmail Öztürk"e emanet etmeği uygun gördüklerini açıklayan Didim Belediyespor Kulüp Başkanı İzzet Us, “İsmail Hocam, uzun yıllar profesyonel takımlarda futbol oynadı ve 2. Ligde antrenörlük yaptı. Bu yıl kendisi takımımızın başında olacak. Aynı zamanda Didim Belediyespor Futbol Takımları sorumlusu olarak da görev yapacak. Alt yapı koordinatörlüğüne de Ayhan Yıldız hocamız görev yapacak. Didim"e ve Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah başarılı bir yıl geçireceğiz. Buna inancımız tam” dedi.
Didim Belediyespor"un çiçeği burnunda teknik direktörü İsmail Öztürk de, “Didim"e Klüp Başkanı İzzet Bey"in çabalarıyla geldim. Eskiden bu yana tanışmışlığımız var. Ailece de Didim"e yerleşmeyi düşünüyorum. Didim Belediyespor"a da elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya çalışacağız. Didim" ve Didim Belediyespor kulübüne hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Didim Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Öztürk; Fenerbahçe Teknik Direktörü Cristoph Daum ve birçok ünlü antrenörün mezun olduğu Köln Spor Akademisi"nden antrenörlük belgesini aldı. Ankaragücü, Sivasspor, Eskişehir Demirspor, Eskişehirspor ve Ankara Sitespor"da 12 yıl profesyonel futbolculuk yapan Öztürk; Bozüyük ve Kastamonuspor gibi 2. Lig takımları çalıştırdı. Öztürk; Tanju Çolak ile birlikte Ankara Adliyespor"u da çalıştırdı.