Protokol törenine Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Nazilli Berberler Odası Başkanı Ahmet Güntay ile Şekerbank Nazilli Şubesi Vekil Müdürü Serpil Yapar ve Yönetmen Yardımcısı Burcu Kocaoğlu katıldı.
Protokol hakkında bilgi veren Şekerbank Nazilli Şubesi Vekil Müdürü Serpil Yapar; "57 yıldır iyi ve kötü günde, Anadolu'daki işletmelerin yanındayız. Esnaf ve küçük işletmeleri en iyi anlayan, yerel davranabilme yetkinliğine sahip çalışanlarımızla birlikte, onlara özel çözümler sunan bir bankayız. Büyürken müşterilerimizi de büyütme ilkemizle şimdi onlara sunduğumuz desteği daha da genişletiyoruz. 57 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu'daki işletmelerin yanındayız. Türkiye'nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız esnaf, sanatkâr ve küçük işletmelerin, Şekerbank'ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda işletmelerimizi Üreten Paket avantajlarından yararlanmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.
Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili, Nazilli Berberler Odası Başkanı Ahmet Güntay da, “Üretime yapılan destek ekonomiye ivme kazandıracaktır. Ekonominin can damarı olan biz esnaf ve küçük işletmelere yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri dönecektir. Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kredi protokolü Protokol törenine Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Nazilli Berberler Odası Başkanı Ahmet Güntay ile Şekerbank Nazilli Şubesi Vekil Müdürü Serpil Yapar tarafından karşılıklı olarak imzalandı. -iha