Divan Kurulu"nda “Transferin en iyisini yapacağız” iddiasında bulunan Özdemir, çıkışta da “1-2 gün içinde bu işi bitireceğiz” müjdesini verdi.

F.BAHÇE"NİN olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı dün yapılırken, yönetimin önemli ismi Nihat Özdemir transferin müjdesini verdi.. Başkan Aziz Yıldırım"ın yanı sıra birçok yöneticinin katıldığı divanda konuşan Özdemir, hem hedeflerine hem de yapacakları transferlere değindi:

“SEZON sonuna kadar liderliğimizi sürdürerek şampiyonluk kupasını kaldırmak ana hedefimizdir. Bundan sonra oynayacağımız çeyrek, yarı final ve final sonrasında uzun yıllardan beri alamadığımız Türkiye Kupası"nı da kaldıracağız.

GEREKLİ mevkiilere gerekli transferleri yapmak için görüşmelerimiz devam etmektedir. Teknik direktörümüz Daum, sportif direktörümüz Aykut Kocaman, teknik heyetimiz ve sporcularımız tam bir uyum içindedir. Az bir süre kaldı. En iyisini yapacağız.”

ÖZDEMİR, Divan Kurulu çıkışında transferi soran gazetecilere de “1-2 gün içinde bu işi bitireceğiz” derken, fenerbahce.org"un VATAN"ın uzun süredir devam ettirdiği Dentinho haberlerini değil, bazı gazetelerde iddia edilen Madson"ı yalanlaması Corinthians"lı futbolcunun F.Bahçe"ye olan yakınlığını gözler önüne serdi.

BU arada, Ataşehir"de Ülker Grubu işbirliği ve sponsorluğuyla yapılacak spor kompleksi için kulüp yönetim kuruluna teskere verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Yönetim kurulu konuyu genel kurula taşıyıp, üyelerden onay alacak.

"RAKİPLERİ KATLADIK"

ÖTE yandan taraftar kart projesinde 175 bin 800 sayısına ulaştıklarını bildiren Özdemir, Fenercell projesi için de “En yakın rakiplerimizi katlayarak, 150 bin aboneye ulaşmış durumdayız” şeklinde ifadeler kullandı.