Söke’de Şehiriçi toplu taşıma araçlarının merkez durağında kantin işletmeciliği yapan Yusuf Çelik’in, adına tebliğ edilen Trafik cezalarıyla başı dertte. İstanbul'da ikamet eden aynı isme sahip bir başka kişinin mülkiyeti olan aracın kayıtlarının Sökeli Yusuf Çelik adına düzenlenmiş olmasından dolayı, İstanbul'da ikamet eden Yusuf Çelik isimli kişinin sürücü hatalarının cezaları Sökeli Yusuf Çelik’e geliyor.
“İLK CEZA GEÇEN YIL GELDİ”

104.20120615170803.jpgİstanbul’da geçen yıl Fındıkzade semtinde kırmızı ışıkta geçtiği tespit edilen araca kesilen trafik cezası Sökeli Yusuf Çelik’e tebliğ edildi. Yusuf Çelik; “Tanzim tutanağına ilgili kuruma gönderilmek üzere itiraz dilekçesiyle başvuru yapıp konu ile ilgili gerekli düzeltmelerin yapılmasını rica etmiştim. Daha sonrasında trafik şube müdürlüğünden tarafıma teşekkür yazısı gönderilerek ilgili yanlışlığın düzeltileceğini belirttiler” dedi.
“ŞAŞIRTAN İKİNCİ CEZA BU KEZ YANLIŞ PARK’TAN”
Sökeli kantin işletmecisi ikinci cezanın şokunu geçtiğimiz gün yaşadı. Yanlışlıkla Söke’ye kadar gönderilen trafik cezası malum araç ve sürücü tarafından bu kez Edirnekapı önünde yanlış park etmesinden dolayı kesilmişti. 34 TE 5385 plakalı araca kesilen ceza Söke’ye kadar gelmişti ancak cezayı hak eden kişi Sökeli Yusuf Çelik değildi. Aracın kendisine ait olmaması, İstanbul’da yaşamaması nedeniyle gelen ikinci cezanın şokunu da yaşayan Yusuf Çelik; “Bu yaşıma kadar gezi amaçlı bile olmuş olsa bir günlüğüne bile İstanbul'a gitmedim. Hal böyleyken söz konusu araç ile hiç bir şekilde herhangi bir bağım söz konusu değildir. Bu ceza ihbarnamesine de gerekli itirazda bulunacağım ama söz konusu bu yanlışlığın ilgili kurumlar tarafından en kısa sürede giderilmesini istiyorum” dedi.