Nazilli"de gece yarısı gerçekleşen elektrik kesintisi ilginç bir olaya neden oldu. Tuvalete gitmek için gece kalkan kadın yanlışlıkla şarjlı ışıldağının alarmını açınca ortalığı karıştırdı. Alarmı çalışır vaziyette sokağa çıkan kadın polis ve vatandaşları şaşkına çevirdi.
Edinilen bilgiye göre; Turan Mahallesi 133 Sokakta bulunan evinde yalnız yaşadığı öğrenilen S.T.(57)(Servinaz Türeli) gece yarısından sonra saat 03.00 civarında polis ekiplerini ve mahalleyi ayağa kaldırdı. Kargaşaya neden olan ışıldak ise polisler tarafından zor susturuldu. Gece yarısı yaşanan bu ilginç olay bir tebessüm olarak hatıralarda yer etti.
Olayın kahramanı olan S.T.(57) ilginç olduğu kadar korkmuş olduğu anlatırken, “Gece tuvalete çıkmak için yatağımdan kalktım. Elektriklerin kesik olduğunu öğrenince şarjlı ışıldağımı bularak ışığını açmaya çalıştım. Ancak yanlışlıkla ışıldağın alarm kısmını açmışım. Fazla gürültü çıkınca hemen kapatmaya çalıştım. Bütün uğraşlarıma rağmen başaramayınca Polis İmdat 155"i aradım. Derdimi anlattım fakat gelen olmadı. Tekrar aradım ve adresimi verdim. Işıldak bütün sesiyle komşuları rahatsız etmeye başlayınca ben de dışarı çıkarak stadyuma doğru yöneldim. Orada belki polisleri bulurum düşüncesi ile ışıldağın sireni çalışır bir vaziyette sokakta ilerleyince sesi duyan sokağa çıktı. Polisler geldiğinde ise ışıldağı susturmaya çalıştılarsa da bir türlü başaramadılar. Uzun uğraşlar sonunda ışıldağın sesini kesebildik. Ama bu arada da mahalleyi ayağa kaldırmış olduk. Çok üzgünüm” dedi.