İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi, üyelerine yönelik düzenlediği meslekiçi eğitimler kapsamında “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konulu seminer düzenlendi. İMO Aydın Şube binasında düzenlenen seminere konuşmacı olarak İş Güvenliği Uzmanı İnşaat Mühendisi Alper Murat Özdağ’ın katıldığı seminere İMO Aydın Şubesi üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
“İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konulu sunumunu gerçekleştiren Alper Murat Özdağ, işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda işyerinde çalışan teknik personele ve aynı zamanda insan kaynakları uzmanlarına büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü söyledi. Yönetmelikler doğrultusunda işçi ve işverenin uyması gereken kuralları, işyerindeki iş kazaları ve sonuçlarını, işçi ve işverenin nasıl davranması gerektiğini anlatan Özdağ, inşaat sektöründe sağlık ve güvenliğin her zaman birinci öncelik olması gerektiğini sözlerine ekledi.
“İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konulu seminerin sonunda katkılarından dolayı konuşmacı Alper Murat Özdağ’a, İMO Aydın Şube Başkanı Ahmet Ünveren tarafından teşekkür belgesi verildi. 

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg