Eduplus tarafından düzenlenen ve 15 Mart'ta Maslak İstanbul Sheraton Otel'de gerçekleşecek zirvede dünyanın önde gelen markalarının üst düzey yöneticileri 2011 ve 2012'nin ekonomik gelimlerini mercek altına alacak.
Finans dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak katıldığı zirvede finansı meslek olarak seçmiş yönetici adayı ve yöneticilerin en güncel bilgilerle tanışması ve işlerinde fark yaratması amaçlanıyor. Ayrıca interaktif bir ortamda gerçekleşecek zirve, finansla ilgili bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, yeni vizyon ve farklı bakış açılarının kazanıldığı bir ortam oluşturuluyor.
Finans Zirvesi'nde Türkiye'nin ve dünyanın en önemli şirketlerinin CFO, genel müdür yardımcıları, direktörleri ve akademisyenlerden oluşan yirmiyi aşkın konuşmacı, onlarca oturum ve finans dünyasıyla ilgili önemli konulara yer veriyor. Aynı zamanda katılımcılarına sektördeki yeni trendleri, teknikleri ve uygulamaları başarılı yöneticilerden ve otoritelerden dinleme ve öğrenme olanağı sağlanıyor.
Zirvede, BT (British Telecom) Türkiye Genel Müdürü Mehmet Başer, Microsoft Türkiye Finans Direktörü Neslihan Türkan İyigün, D&B Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Selim Seval, Soyak Holding Mali İşler Direktörü Okan Ünaldı, Shell Ülke Finans Kontroloru Nihal Kanay, Philips Finans Koordinatörü Feza Oburoğlu, Turkish Yatırım A.Ş. Genel Müdür; İMKB Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Berra Doğaner, Doğuş Otomotiv Grubu CFO Dr.Berk Çağdaş, Teknosa Finanstan Sorumlu GMY Nevgül Bilsel Safkan, Microsoft Türkiye Finans
Direktörü Neslihan Türkkan İyigün, Zorlu Şirletler Grubu Mali İşler Direktörü Cem Kadırgan, IBM CFO'su Selim Taşo ve Yaşar Holding Finans Başkanı Hikmet Altan gibi önemli iş adamları konuşmacılar arasında yer alacak.
15 Mart 2012 tarihinde Maslak İstanbul Sheraton Otel'de gerçekleşecek zirvede konuşmacıların paylaşacağı konular arasında, Türkiye ve dünyada ekonomik gelişmeler, günümüzde finansçıların değişen rolü, finansta doğru ve etkin karar alma yöntemleri yer alacak. Aynı zamanda başarılı CFO'lar deneyimlerini ve CFO taktiklerini katılımcılarla paylaşma fırsatını yakalayacak.