Söke'de faaliyet gösteren bir şirketin sahibi işadamı Mehmet Emin Yalçın iş yerinde kendisine ait silahla başına bir el ateş ederek intihar etti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Olay Söke Süleyman Bey İş Merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Yenicami Mahallesi Filinta Sokak'taki evinden iş yerine giden Mehmet Emin Yalçın(55) bilinmeyen bir nedenden dolayı girdiği bunalım sonrası ruhsatlı silahı ile başına tek el ateş ederek intihar ettiği öğrenildi. Olay iş merkezinde görevli temizlikçi bayan S.Ö'nün önceden gelen bir postayı Mehmet Emin Yalçın'a iletmek üzere iş yerine girmesi sonucu ortaya çıktı.Mehmet Emin Yalçın'ı kanlar içersinde yattığını gören temizlik görevlisi bayanın çığlığı üzerine olay yerine gelen çevre sakinleri 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı olarak Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işadamı Yalçın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili olarak Söke Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken; kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset İzmir Adli Tıp'a kurumuna sevk edildi.
Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Emin Yalçın'ın intiharı Söke'de ve Aydın iş dünyasında üzüntüye neden oldu.