Damat Tween markasını yaratan Süleyman Orakçıoğlu sınırlı sayıda ürettiği stres azaltıcı iç çamaşırlarını yöneticilere ücretsiz gönderecek
Arka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'ndan kriz nedeniyle stres yaşayan işadamı arkadaşlarına destek olmaya karar verdi! Orakçıoğlu, stres altındaki işadamlarına nanoteknoloji kullanarak hazırlanan özel bir iç çamaşırı geliştirdi. Özelliği vücuttaki stresi azaltması. Orakçıoğlu, "En çok onlar sıkıntıda bu nedenle 500 adet üretip 20 gün içinde işadamı arkadaşlarıma hediye edeceğim" dedi.

KENDİ AR-GE'Sİ VAR

Üniversite'de ders veren bir patron olan Orakçıoğlu da kendi Ar-Ge'sini kurmuş. Şu ana kadar bir çok fikir çıkmış. Stres azaltan iç çamaşırı, parfüm kokulu, enerji veren sinek kovan ürünler bunlardan bazıları. Orakçıoğlu, yenilikler dışında ilginç birliktelikler de ekliyor. Verdiği bilgilere göre ABD'li ünlü hip-hopçı Akon'ı giydirecek. Bu ilginç birlikteliği Orakçıoğlu şöyle anlattı: "Menajeri Miami'deki mağazada Damat ürünlerini görmüş ve çok beğenmiş. Bizi aradı. İstanbul'a geldi. Akon adında bir marka yaratma konusunda anlaştı. 1.5 milyon dolarlık ilk alımı yaptı. Ünlü sanatçı şirket ile işbirliğine gidecek. T-shirtten, gömleğe, kravattan kot pantolona kadar bir çok ürün koleksiyona girecek. Markanın adı da TWN Black olacak." Orakçıoğlu, Mısır'daki ilgiden memnun. Hedefi üç farklı bölgede yeni mağaza açmak.