Açılışın ardından kendi eliyle pide yapan Başkan Alıcık, davetlilere pidesinden yedirdi.
Dallıca köyünde gerçekleşen açılışta kurdeleyi Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, Belediye Meclis Üyesi Dursun Öztunç ile İşletme Sahibi Ahmet Kocakaya kesti. 
1976 yılında baba İsmet Kocakaya’nın lezzetli yemeklerini dün gibi hatırladığını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Açılışını yaptığımız bu güzel iş yerimizin Nazilli’ye ve iş yeri sahibine öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. 1976 yılında babası tarafından açılan ve uzun yıllar sonra kapanan Restaurantımızın lezzeti halen unutulmamaktadır. Vefat eden İsmet ağabeyimizin lezzetli yemeklerini inşallah oğlu Ahmet kardeşimiz sürdürecektir. Ayrıca birçok kişiye iş istihdamı sağlayacak olan bu işyerimizin sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.
Babasından aldıkları özel yemek tariflerini ve hizmet bayrağını ileriye götürmek için çalışacaklarını ifade eden Ahmet Kocakaya ise; “1976 yılında eski belediye altında babam İsmet Kocakaya tarafından hizmete açılan Çağdaş Kebap ve Izgara salonumuzu babamın 2001 yılında rahatsızlanmasının ardından kapatmak zorunda kalmıştık. Babamın 2010 yılında vefatının ardından bu ismi ve lezzeti yeniden yaşatma kararı aldım. Sulu yemekten Kebap ve pide çeşitlerine kadar geniş bir mutfağımız var. 6 personel ile hizmet edeceğimiz aile lokantamıza damak tadını arayanları bekliyoruz. İşimizin lezzet olduğunu düşünerek Nazilli halkına en iyi hizmeti sunacağız” diye konuştu.
Görkemli bir törenle açılan işyerini gezen Başkan Alıcık, baba mesleği olan Pide fırınının başına geçerek Meclis Üyesi Öztunç ve Jandarma Komutanı Salman’a elleriyle ‘Yuvarlak’ ismi verilen pide yaptı ve ikram etti. Açılışa katılan konuklarıyla tek tek ilgilenen ve damak tatlarında bir iz bırakmak isteyen işletmeci Ahmet Kocakaya, davetlilere yemeklerinden ikram etti. Kanalyolu Cami imamı Bilal Ekinci tarafından yemek duası okundu. Açılışta ve yemekte okuduğu dualarla işyerinin sahibine ve çalışanlarına bol bereketli kazasız belasız ve kazançlı günler diledi.