Bilindiği gibi; geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir hafta önce İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan işadamı Selahattin Gökozan, burada bir operasyon geçirmişti. Başarılı geçen ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan Gökozan"ın durumunda ileri günlerde iyileşme sağlanamamış ve işadamı önceki gün sabah saatlerinde yoğun bakımdayken hayatını kaybetmişti.
Çine Akmaden'in eski ortaklarından olan Selahattin Gökozan, şirket satıldıktan sonra İzmir"e yerleşmişti. Ancak sık sık Çine"ye gelen işadamı, Bereket köyüne cami yaptırmakta idi. Hayırsever kimliği ile tanınan işadamı Gökozan, Akçaova Beldesi"nde de 12 derslikli bir lise binası yapacağını açıklamış ve bu hafta içinde protokol imzalanacağı duyurulmuştu.
PROTOKOL VE VEKİLLER CENAZEYE KATILMADI
Evli ve 6 çocuk babası olan 73 Yaşındaki Selahattin Gökozan için bugün Öğle Namazı"na müteakip Aydın Beycamii"nde bir tören düzenlendi. Buradaki törene Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Yılmaz Güngör, Gökozan"ın eşi Şükran Gökozan ve çocukları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Aydın ekonomisine önemli katkıları olan; başta eğitim olmak üzere birçok alanda yaptığı yardımlarıyla tanınan işadamı Gökozan"ın cenazesine Aydın protokolü ve Aydın milletvekillerinden katılımın olmaması tepki çekti.
Selahattin Gökozan"ın cenazesi kılınan Cenaze Namazı"nın ardından yakınları ve sevenlerinin omuzlarında cenaze arabasına kadar taşındı. Uzun bir araç konvoyu eşliğinde memleketi olan Denizli"ye götürülen işadamı Gökozan"ın cenazesinin bugün İkindi Namazı"na müteakip Denizli"deki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.