Nazilli Ticaret Odası, Nazilli"deki bin 200 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından finanse edilen ve Nazilli Ticaret Odası tarafından dağıtımı yapılan kırtasiye malzemeleri bu yıl Nazilli Milli Eğitim Müdürlüğü"ne bağlı Çapahasan, Sümer ve İstiklal İlköğretim Okulları"nda dağıtıldı. Dağıtım törenine Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Gültekin Kılınç, Oda Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Yapılan yardımlar hakkında bilgiler veren Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile ortaklaşa yaptığımız bu yardımlarla öğrencilerimizi sevindirmekten ve milli eğitime katkıda bulunmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

Kırtasiye malzemelerinin dağıtımı sırasında konuşma yapan Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç, yapılan yardımların sadece Nazilli ilçe merkezinde değil, odanın yetki alanı içinde bulunan Karacasu, Kuyucak, Buharkent, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerindeki öğrencilere de yapıldığını ifade ederek, “Hazırladığımız bin 200 kırtasiye yardım paketini Milli Eğitim Müdürlüklerince isimleri tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacağız. Her yıl düzenlediğimiz bu yardımı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile ortaklaşa yapıyoruz. Öğrencilerimizi sevindirmekten ve milli eğitime katkıda bulunmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu.