Didim Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Atabay ve Dernek Üyeleri Kadir Karakaya, Bedri Altıntaş, Erdal Baylan ve aynı zamanda Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Tayyar Cengiz, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver"i makamında ziyaret etti. Ziyarete Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katılırken ziyarette “Turizm sorunları ve Didim"i tanıtımı sorunu ön plana çıkarken, Fuarlara katılım ve Tanıtım kitapçığının hazırlaması için komite kurulması konusunda görüş birliğine varıldı.
Ziyarette konuşan Didim Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay Didim"de turizm anlamında yaşanan sorunların birlikte çözülebileceğini söylerken “Özellikle Didim"de kendi içimizde yada diğer katılımcıların da katıldığı toplantılarda sorunların tespitini yapıyoruz. Özellikle Sayın Kaymakamımızın katıldığı toplantılar problemlerin çözümünde önemli adımlar atmamızı sağlıyor” dedi.
Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim odamız bünyesinde yer alan 9 Meslek Komitemiz Didim"in sorunlar ve bunların çözümü için çalışmalar yapacak. Bu anlamda Didim"deki sektörlerin yaşadığı sıkıntıları daha net görme şansımız olacak. Yapılan bu ziyarette bu çalışmalar öncesinde önemli. Didim"in en iyi şekilde tanıtacak bir kitapçığın hazırlanması gerekiyor. Bunun için ilk olarak bir veri çalışması yapılmalı ve hazırlanacak kitapçık da Didim"deki tüm kuruşlardan destek alınmalı. Bu anlamda Didim"i tanıtacak er türlü fuarda yer alacağız. Bununla ilgili olarak ta bastırılacak her türlü kitapçığı çeşitli dillere çevrilmesini sağlayacağız” diye konuştu.
Fikri destekleyen Başkan Atabay, şunları söyledi: “Bu kitapçıkla ilgili acilen bir komite kurulmasında yarar görüyorum. Bunun için de en az iki veya üç kişiden oluşacak bir ekip bu işle uğraşarak bu sorunu çözebilir. Fuar çalışmalarına katılım önemli ama Didim"i sadece Apollon Tapınağıyla tanıtılmamalı, bu çalışma içinde komite kurulmalı