Aydın Ticaret Borsası tarafından, düzenlenen toplantı ile üyeler ve tescil işlemi yaptırmak üzere Aydın Ticaret Borsasına gelen muhasebecilere yönelik "Borsacılık işlemleri, kanun ve yönetmelikleri" hakkında bilgilendirme semineri verildi.
Toplantıya üyeler ve muhasebecilerin yanı sıra Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, Yönetin Kurulu Üyeleri Ali Marmara, Cengiz Ülgen, Kazım Günaydın, Meclis Başkan Yardımcıları Abdülkadir Yıldız ve Bahri Erdel, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Fettah Açan ve KOSGEB Müdürü Turgut Gözen ve davetliler katıldı.
Ortak sorunların çözümü, bilgi eksikliklerinin giderilmesi ve kaynaşma amacını güden toplantıda Ticaret Borsası personellerinin sunumlarından sonra Aydın Ticaret Borsası Özel Kontrol Gıda Laboratuarı Müdürü ve KOSGEB Aydın Müdürü de sunumlarıyla üyelere bilgiler verdi.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Aydın"da iş dünyasına en iyi hizmeti sunmak amacıyla Aydın Ticaret Borsası Yönetimi olarak ellerinden gayreti gösterdiklerini ifade ederek, bundan sonra da bu tür toplantılara devam edeceklerini söyledi. Bosnalı, üyelere hitaben yaptığı konuşmada “Talip olduğumuz be göreve sizlerin takdiriyle geldik ve layıkıyla yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Toplantının ardından, Ticaret Borsası tarafından Aydın Sanayi Odası Restoranında kaynaşma yemeği verildi.