Düzenlenen iftara dernek üyesi birçok iş adamı ve dernek üyesi hazır bulundu. Bunun yanısıra BBP İstanbul Eski İl Başkanı Kazım AYAYDIN, Ülkü Ocakları Eski Başkanı Erdem KARAKOÇ ve eski -yeni birçok siyasi de iftar davetine iştirak etti. Nizam-I Alem Ocakları Eski Genel Başkanı Tuna KOÇ, İ.B.B Başkanı Kadir TOPBAş, Mhp Milletvekili Meral AKŞENER ve siyasi parti il başkanları katılamamaları nedeniyle mesajlarını gönderdiler ve bu mesajlar da okundu...

Yoğun katılım'ın gözlemlendiği iftar yemeğinde derneğin kuruluşundan bu yana yapmış olduğu faaliyetler ve bundan sonrasına dair projeler hakkında bilgi verildi. Misafirlere katılımlarından dolayı bir teşekkür konuşması yapan Genel Başkan Kaya KANPOLAT ise dernek faaliyetleri'nin artarak devam edeceği vurgusunu yaptı.

İftar yemeği'nden sonra sitemize özel açıklamalarda bulunan Kanpolat; “ Muhsin Yazıcıoğlu'nun eksikliği hat safhada hissediliyor. Ortadoğu yeniden şekillendirilirken bizim ciddi kaygılarımız var. Güven konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Yüreğimizi ferahlatacak bir Muhsin Yazıcıoğlu yok ve eksikliği hissediliyor dedi.

Başbakan'a atıfta bulunan Kanpolat “Kriz Teğet Geçmemiş vatandaşın cebine saplanmıştır diyen Kanpolat, bugün ciddi ekonomik bir buhran vardır. Bunu görmezden gelmek çözümsüzlüğe sebep olacaktır. Derhal ekonomi politikası yeniden şekillendirilmeli ve ciddi önlemler alınmalıdır. Vatandaş açken kriz yok demek insafa sığar mı? 3. Dünya ülkesi değiliz, basit söylemlerle geçiştirilecek problemler değil bunlar...” Dedi.