Muğla'nın Bodrum ilçesine tatile gelen ve 15 Ağustos tarihinde ortadan kaybolan epilepsi hastası İrlandalı turist Mark O'Neill hala bulunamadı. Ailesi epilepsi hastası İrlandalı turistin bulunabilmesi için ailesi Kuşadası dahil tüm turistik bölgelere afişler asarak, arama çalışmalarını sürdürüyor.
Ağabeyi Brian O'Neill'in (37) ve yengesi Denise O'Neill (31) ile birlikte Bodrum"a tatile gelen epilepsi hastası Mark O'Neill (35) kaldıkları evden ayrılmasının ardından kendisine bir daha ulaşılamamıştı. Mark O'Neill'in kaybolduğunu ülkelerinde iken duyan diğer ağabeyi olan Paul (38) ile babası Dermot O'Neill'de (63) olayın ardından Bodrum'a gelmişti. Epilepsi hastası oğulları önce Bodrum"da arayan O"Neill ailesi, İrlanda Konsolosluğunun da araya girmesine rağmen aradan geçen sürede bir sonuç alamamıştı. Polis ve jandarmanın da devreye girmesiyle yine de sonuç alınamayınca O"Neill ailesi, Türkçe ve İngilizce afişler bastırarak, Mark"ı Kuşadası dahil tüm turistik bölgelerde aramaya başladı. Kuşadası ve Didim"de yaşayan İrlandalıların da devreye girmesiyle Kuşadası"nın tüm cadde ve sokaklarına Türkçe ve İngilizce yazılı Mark O"Neill"in arandığı kayıp ilanlarıyla donatıldı.
1 metre 95 santimetre boyunda ve 85 kilogram ağırlığında olduğu belirtilen Mark O"Neill ile ilgili detaylı bilgilerin bulunduğu afişlerin asılmasına rağmen, henüz hiçbir bilgiye ulaşılamazken, Kuşadası"ndaki tüm otel ve pansiyonlarda da arama yapıldı. Mark O"Neill"in bulunması için Kuşadası"nda yaşamlarını sürdüren İrlanda uyrukluların kurduğu derneklerde seferberlik başlattı.