'Kurtlar Vadisi Pusu' dizi filminde 'Muro' karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Atakent Beldesi'nde tatil yapıyor.

Arkadaşları ile birlikte Atakent Beldesinde denize giren ve hayranları ile bol bol fotoğraf çektiren Mustafa Üstündağ, dizinin tatile girmesi ile birlikte dinlenmeye çekilip stres attığını belirtti.

Muro neydi, ne oldu?

Güzel bir sezon finali gerçekleştirdiklerini belirten Mustafa Üstündağ, 'Önümüzdeki sezon ne olacak ne bitecek. Şu an bir bilgimiz yok. Dizide Yıldırım'ı canlandıran Eray Türk'ün intikamını alacağım. Umarım ben alırım. Senaryo nereye gider, nasıl uygun görülür bilmiyorum ama, Yıldırım'ın intikamını ben almak isterim. Güzel bir takımdık. Birbirimizle iyi anlaşıyorduk. Güzel paslaşıyorduk. Oyuncu olarak Yıldırım karakterini canlandıran Eray, Çeto karakterini canlandıran Şefik Onatoğlu ve ben iyi anlaşıyorduk. Başka projelerde Eray'la birlikte yine olacağız. Ramazan ayından sonra çekimlere başlayacağız' dedi.

Temmuz ayında 'Ağabeyim' adlı filmin çekimlerine başlayacağını belirten Üstündağ, 'Filmde Levent Üzümcü ile birlikte oynayacağız. Umarım seyirciler bu filmi beğenirler. Güzel bir film olacak. İki kardeşin hikayesini anlatan acıklı güldürü bir film olacak' diye konuştu.

Kendisinin de Mersin'li olduğunu ifade eden Üstündağ, 'Silifke-Atakent gerçekten çok güzel bir tatil merkezi. Yıllar öncesinde sürekli buralara gelip denize girerdik. Temiz ve uygun fiyatlarla herkesimin gelip rahatlıkla tatil yapacağı çok güzel bir yer. Tatile çıkacaklara buraları tavsiye ediyorum' dedi. Vatan