Polislerin ikna etmeye çalıştığı genç kadını, bir inşaat işçisi balkondan çekerek kurtardı.
 
Kırklareli’de eşi G.İ. ile birlikte oturan 3 yaşında bir kız çocuğu annesi 23 yaşındaki M.İ., maddi sıkıntılar nedeniyle bunalıma girdi. Karakaş Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerindeki inşaat halinde bir apartmana giren genç kadın, ikinci kattaki balkona çıkarak intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla apartmana gelen polis, balkon duvarının ucunda oturan M.İ.'yi inmesi için ikna etmeye çalıştı. Genç kadın, balkon duvarı ucundan sarkarak, "Yaşamak istemiyorum’ diye bağırdı. Bu sırada üst katlarda çalışan inşaat işçilerinden 22 yaşındaki Barkın Özbay ve Velican Eray, sesleri duyarak ikinci kata indi. Genç kadının balkondan atlamak üzere olduğunu gören inşaat işçisi Velican Eray, arkasından yaklaşarak M.İ'yi tuttu ve içeriye aldı. Genç kadın, kendisini kurtaran işçilere ‘Yaşamak istemiyorum, beni neden kurtardınız’ diye bağırdı.
 
Polis ekiplerinin 112 ambulansına götürdüğü M.İ., gözyaşlarını tutamadı. Maddi sıkıntıları nedeniyle bunalıma girdiğini söyleyen genç kadın, Kırklareli Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 
 
BU İLK DEĞİL
 
M.İ.'nin, 2008 yılında da Karaca İbrahim Mahallesi'nde başka bir inşaatın üçüncü katına çıkarak intihar etmek istediği polis ekiplerinin ikna ederek indirdiği belirlendi. M.İ.'nin, o dönemde eşi G.İ. ile tartıştığı için intihar etmek istediğini söylediği bildirildi.