Avantajix, hiç bir şey satmaz. Kredi kartı bilgilerinizi istemez. Üyelik ücretsizdir. En güzel yanı ise, size geri ödemeyi kayıtsız şartsız ve sadece “nakit” olarak yapıyor olmasıdır. Alışverişe harcadığınız paranın bir kısmı size TL olarak iade edilir.
 
Nasıl çalışır?
 
“İnternette tezgahtarlığı hatta kasiyerliği bile siz yaparken emeğinizin karşılığını neden siz almayasınız?”
 
Avantajix, kullanıcıları adına ve onların birlikteliğinden aldığı güce dayanarak, en sevilen internet alışveriş siteleri ile pazarlık yapıp, sizin adınıza komisyon alır. Ve bu komisyonu size nakit olarak aktarır. Avantajix’in en güçlü yanı bir STK, yani “Sivil Tüketim Kuruluşu” olmasıdır.
 
Avantajix’in www.avantajix.com adresinde yer alan 200’ü aşkın mağaza sayısı her geçen gün artmaktadır.
 
 
Nasıl yararlanabilirsiniz?
 
“Hem Kazan, Hem Kazandır: Bilinçli tüketici, Internet alışverişine Avantajix’den başlayarak kazanır, sevdiklerini de haberdar ederek onlara da kazandırır”
 
Avantajix’ten yararlanmak çok kolay! Sadece siteye üye olmak yetiyor; o da ücretsiz. Alışveriş yapacağınız mağazanın Avantajix’deki linkine tıkladığınızda, mağaza sizin Avantajix üyesi olduğunuzu otomatik olarak algılıyor. Üye olmak işte bunun için yani geri ödemenizi alabilmeniz açısından gerekli. Siz alışverişinizi tamamlayınca mağaza ile yapılan anlaşmada belirlenen komisyon tutarı Avantajix’deki hesap panelinize kısa bir süre sonra otomatik olarak işleniyor. Burada biriken nakit tasarruflarınız, banka hesabınıza aktarılıyor.
 
Avantajix’i bilmeyenler online alışverişlerinde muhtemelen para kaybediyor.
 
Avantajix ile zaman kaybetmeden tanışmak için, içerikteki video’ya göz atmanızı öneriyoruz.