Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kıza tecavüz ederek, şantaj yaptığı iddia edilen kişi tutuklandı

Tarsus ilçesinde, sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kıza tecavüz ederek, şantaj yaptığı iddia edilen bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus’ta ikamet eden Ö.S. (18) adlı genç kız, Mersin’de yaşayan A.A. (25) ile bir sosyal paylaşım sitesinde tanışarak, arkadaş oldu. Bir süre internet üzerinde yazıştığı Ö.S. ile daha sonra buluşmaya başlayan A.A, iddiaya göre, yaklaşık bir ay önce genç kıza tecavüz ederek, cep telefonuna
kayıt yaptı.

Görüntülerini internette yayınlama tehdidiyle genç kızla birlikte olmaya devam eden A.A, şantajla Ö.S’nin cep telefonunda numarası kayıtlı olan kuzeni
A.A. (12) ile kendisini tanıştırmasını istedi. Tanıştığı A.A’ya da gezmeye götürdüğü Mersin’de cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen A.A’nın şantajlarını sürdürmesi üzerine, iki kız polise başvurdu.

Tarsus’ta buluşma talebini kabul eden A.A, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan A.A, emniyette yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece "tecavüz, çocuğa cinsel istismarı ve şantaj" suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu arada Ö.S. ve A.A’nın korumaya alınarak, Mersin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim edildiği öğrenildi.