Türkiye’nin dört bir yanında yer alan bin Türk Telekom İnternet Evi ile tatildeki öğrenciler ücretsiz internet olanağından yararlanıyor. Türk Telekom, Türkiye’ye Değer projesi kapsamında hayata geçirdiği Türk Telekom İnternet Evleriyle Türkiye’nin dört bir yanına ücretsiz internet erişimi sunmaya devam ediyor. Türkiye’deki 81 ilin tamamında bulunan bin Türk Telekom İnternet Evi, yıl boyunca 7’den 70’e herkese ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte internet evlerine akın eden öğrenciler, bilgi, genel kültür ve becerilerini geliştirirken, ilgi alanlarını ve dolayısıyla kendilerini keşfetme şansı buluyor. 12 - 24 yaş aralığındaki genç kesimin yoğun ilgi gösterdiği Türk Telekom İnternet Evleri, kış döneminde öğrencilerin derslerine destek olma ve ödevlerine kaynak oluşturma açısından iyi bir ortam sunarken, yaz aylarında da eğlence, araştırma ve değişik konular keşfetme olanağı sağlıyor.

Ziyaretçilerin düzenli kullanımının dikkat çekici oranda olduğu Türk Telekom İnternet Evleri, yaz tatilinin başlamasının ardından ilk ayın sonunda yaklaşık 2 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Her birinde 20 adet tam donanımlı bilgisayar bulunan internet evleri, gençlere güvenli bir sosyal ortam sunması ve ücretsiz internet erişimi imkanı nedeniyle ilgi görüyor.

Türk Telekom İnternet Evleri başta geleceğin mimarı gençler olmak üzere tüm topluma fayda sağlamayı misyon ediniyor. Türk Telekom’un Türkiye’ye Değer platformu, teknoloji ve alt yapıya yaptığı yatırımların yanı sıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de tüm Türkiye’ye değer katmak için çalışıyor.

 

 aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png