Genç kız, nikáhsız bir evliliği olan 4 çocuk babası erkekle 10 gün sonra bir kafeteryada yakalandı.

ADANA"nın Sucuzade Mahallesi"nde oturan 17 yaşındaki G.A., internette sohbet ederken yaşının 21 olduğunu söyleyen, işsiz, evli ve 4 çocuk babası Ramazan İnal (29) ile tanıştı. Genç kız ile 7 ay sohbeti sürdüren Ramazan İnal, ona áşık olduğunu ve evlenmek istediğini açıkladı.

Ailesinin evlenmelerine izin vermeyeceğini düşünen G.A., Ramazan İnal ile kaçmaya karar verdi. 10 gün önce, "markete gidiyorum" bahanesiyle evden çıkan G.A., kayıplara karıştı. Aile polise başvurdu. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan İnal ile G.A."yı bir alışveriş merkezinin kafeteryasında yemek yerken yakaladı.

Onunla evlenecektim

Gözaltına alınan İnal, "Ben kimseyi zorla kaçırmadım, nikáhsız eşimden ayrılıp G.A. ile evlenecektim. Kötü bir niyetim yoktu, ben G.A."yı seviyorum" diye ifade verdi. Ramazan İnal ile mutlu olduğunu, ailesinin yanına dönmek istemediğini belirten G.A. da, "Evli olduğunu bilmiyordum, kaçtıktan sonra öğrendim. Ama pişman değilim, onunla birlikte olmaya devam edeceğim" dedi. Ramazan İnal, "Reşit olmayan kızı evlenme vaadiyle kaçırmak ve alıkoymak" suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. G.A. ise ailesine teslim edildi.