Lösemi hastası Cem Yiğit için başlatılan yardım kampanyasına katılanlar arasında hiç görmediği Ayça Kiraz da vardı. İki genç, internette yazışırken birbirlerine aşık oldular. İstanbul"a gelen Ayça, chat aşkının yüzünü, ancak ölümünden bir saat önce yoğun bakımda görebildi.

ZONGULDAK"ın Çaycuma İlçesi"nde lösemiye yakalanan ve annesinden alınan ilikle yaşama tutunmaya çalışan Cem Yiğit (23), tedavi gördüğü İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi"nde yaşamını yitirdi.

Cenazede, Cem Yiğit"in sağlığına kavuşması için, Isparta"da başlatılan yardım kampanyasının öncülüğünü yapan ve sonra internetten yazıştığı, ancak yüzünü hiç görmediği kız arkadaşı Ayça Kiraz da katıldı. Cem Yiğit"in telefonla tanıştığı sonra internetten görüştüğü Ayça Kiraz"ı hiç görmediği, Ayça Kiraz"ın ise Cem ölmeden bir saat önce tedavi gördüğü hastaneye gelerek yoğun bakımda arkadaşını gördüğü belirtildi. Cem Yiğit"in kız arkadaşıyla tanışmalarını da anlatan amca Yiğit, şunları söyledi:

"Cem için Isparta"daki okul arkadaşları yardım kampanyası başlatmıştı. Ayça Kiraz da bu yardım kampanyasına öncülük edenlerden. Telefonla tanışmışlar. Sonra internetten görüşmeye başlamışlar ve birbirlerini sevmişler. Ayça"nın ailesi Cem"i, biz de Ayça"yı çok sevmiştik. İleride evlenmeyi düşünüyorlardı. Cem yoğun bakıma alınınca Ayça hastaneye geldi. Birbirlerinin yüzünü hiç görmeyen sadece fotoğraflardan birbirlerini tanıyan sevgililerden Ayça, Cem"in yüzünü gördü ama, Cem sevgilisini göremedi."

Cem Yiğit"in cenazesinde annesi Gülfer Yiğit , kızkardeşi Ceyda ve hiç göremediği "chat aşkı" Ayça Kiraz"ın gözyaşları dinmedi. Koyu Fenerbahçeli olan ve iyileşmesi için Galatasaraylı taraftarların da yardım kampanyası başlattığı Cem Yiğit"in tabutunun üzerine, futbol oynadığı Pehlivanlarspor"un forması konuldu.