Geçtiğimiz hafta düzenlenen İNTERMOB 2009 Mobilya Makineleri ve Yansanayi Fuarına Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, oda yönetim kurlu üyeleri ve oda üyesi marangozlar ile oda üyelerinin eşleri katıldı.

Aydın"a dönüşlerinin ardından İNTERMOB 2009 Mobilya Makineleri ve Yansanayi Fuarını değerlendiren Başkan Süleyman Algün, “Her yıl düzenli olarak takip ettiğimiz dünyanın sayılı fuar organizasyonlarında biri olan fuara bu yılda katıldığımız için mutluyuz. Ancak açılış töreninde yapılan konuşmalarda belirttiği gibi yaşanan kriz süreci sektörümüzde ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Bunca sıkıntıya rağmen fuarlar bir fırsattır, hem yenilenmek hem de piyasa koşullarının gerektirdiği üretim ve gelişim noktasındaki gerek makine gerek kullanılan malzemeleri yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, üyelerimiz her türlü sıkıntı ve sorunlara rağmen ayakta kalabilmek için mücadele etmektedir” dedi.

Bu yıl 2009 Mobilya Makineleri ve Yansanayi Fuarına eşleriyle katıldıklarını belirten Başkan Süleyman Algün, fuar vesilesiyle eşlerimizle İstanbul"un tarihi mekanlarına da ziyaret etme fırsatı bulduklarını ve bu sayede bir nevi stresten uzaklaştıklarını kaydetti. Algün, gerçekleşen ve marangozluk sektörüne önemli katkılar sağlayan fuar nedeniyle fuar organizatörlerine ve Aydın Marangozlar Odası üyelerine teşekkür etti.