İstanbul Erenköy"de bir binanın 12'nci katında dış cephe kaplamasını yaparken beli tutulan ve dengesini kaybeden işçiyi düşmekten, son anda yanındaki arkadaşı kurtardı. Apartmandakilerin yardım etmemeleri üzerine saatlerce acı içinde kıvranan işçi itfaiye ile kurtarılmak istendi ancak bu kez de merdiven 36 metreye ulaşamadı.

Olay, Erenköy Ihlamur Sokak No 10"da bulunan Türsan Apartmanı'nda meydana geldi. Binanın dış cephe kaplamasını yapan işçilerden Salih Çapan, 12. Katta kurulan iskelede çalışırken bir anda beli tutuldu. Can havliyle hemen karşısındaki pencereyi tıklayan işçinin karşısına çıkan ev hanımı, korkarak pencereyi açmadı. Çektiği acının etkisiyle dengesini kaybeden Salih Çapan"ı düşmekten sonda yanına gelerek koluna giren arkadaşı kendisine sarılarak, kurtardı. Ancak bu kez de olay yerine gelen itfaiye merdiven aracına binmek sorun oldu.

Merdiven ancak 5'nci kata kadar ulaşabildi. Ardından bir başka merdiven aracı geldi ancak onun da boyu yetmedi. Talihsiz işçi yaklaşık 3 saatin sonunda yan daireden gelen itfaiye ekiplerinin sayesinde bulunduğu iskeleden alınarak, Haydarpaşa Numune Hastanesi"ne kaldırıldı. Talihsiz işçi Salih Çapan"ın durumunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. / DHA