Daha önce kaba inşaatı kısa sürede tamamlanan ve ikinci etap ihalesinin gerçekleştirilmesinin ardından aralıksız süren çalışmalar sonucu Kuşadası Ticaret Odası hizmet binası inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.
Aylık olağan toplantının ardından Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı M. Oğuz Kabaçam ile birlikte inşaat binasına giden meclis üyeleri, tüm hızıyla süren ve bitme aşamasına gelen çalışmaları yerinde inceledi. Bitme aşamasına gelen Kuşadası Ticaret Odası hizmet binası inşaatındaki son durumu yerinde gören meclis üyeleri, yeni binanın hem Kuşadası'na örnek olacağını hem de bununla oda üyelerinin gurur duyacağını söylediler.
Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, 1 Kasım 2007 tarihinde Aydın Valisi Mustafa Malay tarafından temeli atılan hizmet binası inşaatının bitme aşamasına geldiğini belirterek, “Bir yıl gibi kısa bir sürede büyük oranda bitirilen hizmet binamız ile odamız üyelerine daha sağlıklı ve çağdaş hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Odamızın açılışı Ocak ayı içerisinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu"nun da katılacağı bir törenle yapmayı planlıyoruz” dedi.