Beşiktaş, Stat İstişare Komitesi"nin tavsiyesi doğrultusunda, yeni İnönü Stadı"nın projesinde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Buna göre Dolmabahçe"ye bakan bölüme otel yapılması düşünülüyor. Böylece stadın Boğaz kısmı da yıkılmamış olacak

Beşiktaş, yeni İnönü Stadı konusunda bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların, İnönü Stadı"nın Dolmabahçe"ye bakan bölümüne otel yapacağı, stadın da 365 gün çalışır vaziyete geçebileceği düşünüldü. Henüz açıklanmayan Stat İstişare Komitesi"nin, kendi aralarında yaptığı toplantıda fikir alışverişinde bulunulduğu ve bazı somut projelerin yönetime sunulması kararı çıktığı ifade edildi.
Başkan Yıldırım Demirören"in en çok gerçekleştirmek istediği bu proje için Anıtlar Kurulu ile yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiği bildirildi. Sezon sonunda kazmayı vurmak isteyen siyah-beyazlı yönetime sunulacak olan yeni projenin içerisinde butik otel de olacağı belirtildi. Stat İstişare Heyeti"nin tavsiyeleri içerisinde yer alan otel projesinin, stadın Dolmabahçe bölümüne bakan kısmına dokunmadan gerçekleştirebileceği vurgulandı.
Eşsiz Boğaz manzarası nedeniyle yılın 365 günü faydalanabilecek otel projesinin yanında zengin Beşiktaşlılar"ı maçlara çekebilmek için VIP projesinin de yer aldığı bildirildi. Yeni yapılacak stat projesinde VIP bölümündeki localara özel bir yoldan stada gelerek girileceği vurgulandı. Beşiktaş yönetiminin sezon sonunda hayata geçirmeyi planladığı yeni statta VIP müşterilerinin yararlanacağı lüks restoranların yanı sıra taraftarların da yararlanacağı restoranların yer alacağı bildirildi.
Yeni İnönü Stadı"nın bitirilmesi durumunda Beşiktaş"ın, otel, stadın isim hakkı, VIP, kombineler, restoranlar, otoparklar, müze, reklam ve Kartal Yuvası gelirlerinden yıllık 100 milyon dolar civarında gelir beklediği öğrenildi.

Kadınlar zirvesi
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"in eşi Revna Demirören, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nde yöneticilerin eşlerine bir yemek verdi. Ulus 29"daki yemeğe katılan eşler daha sonra hep birlikte, bir süre önce rahatsızlık geçiren Nobre"nin oğlu Nicolas"ı ziyarete gittiler.

Milliyet