İnönü Stadı'nda beklendiği gibi yüksek gerilimde bir maç oynandı. Maç öncesi protokol girişine arkalı önlü "İnadına inadına inadına! Seni daha çok seviyoruz" ve arkasında da "Tek bilek, tek yürek" yazılı pankartlar açıldı. CSKA Moskova maçı dönüşü Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yumurtalı protesto ile karşılanan Başkan Yıldırım Demirören İnönü Stadı'na girişte "Büyük başkan" tezahüratları ile karşılandı. Ancak stadın içinde farklı bir görüntü vardı. Demirören'i protokol tribününde gören taraftarların bir bölümü "Yeter Demirören Yeter" ve "Gaziantep'e başkan olsana" sloganlar atmaya başladı.
İstiklal Marşı sırasında bir grup taraftar numaralı tribünde başkan Demirören aleyhine pankart açtı. İstiklal Marşı'nın ardından pankartı açan grupla kimi taraftarlar yumruk yumruğa kavga ettiler. Ayrıca maçın başlamasından hemen sonra kapalı tribünde de bir arbede yaşandı. Stadın her yanında karşıt görüşlü taraftarlar arasında kavgalar yaşandı. Beşiktaş'ı Ümraniye Tesisleri'nden stada getiren otobüse 2 çevik kuvvet otobüsü ve yer yer bazı bölgelerde sivil polis araçlar eşlik etti. Taraftarlar Ernst dışında futbolcuları da protesto etti.


Fener'den destek

Taraftarlardan büyük tepkiler alan Beşiktaş'a, F.Bahçe'den destek geldi. F.Bahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Yıldırım Demirören ve yöneticilere yapılan saldırıları kınadı. Açıklamada, “Beşiktaş Başkanı, yönetimi, futbolcu ve teknik ekibine yapılan saldırıyı tüm samimiyetimizle kınıyoruz” denildi.../yeni şafak