21.45'te başlayacak tarihi maçı Star TV naklen yayınlayacak.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında bu gece 21.45'te Chelsea ile İngiltere'de karşılaşacak. İstanbul'da oynadığı ilk karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan sarı-lacivertli ekibe yarı finale kalmak için beraberlik yetecek. Karşılaşma 2-1 evsahibi takımın üstünlüğü ile sona ererse uzatmaya, eşitlik yine bozulmazsa penaltı atışlarına gidilecek. 3-2 ve üzerindeki tek gollü yenilgiler de F.Bahçe'ye yetecek. Sarı-lacivertliler Chelsea'yi elerse yarı finalde Liverpool ya da Arsenal'le karşılaşacak.

VOLKAN GÖREVE HAZIR

F.Bahçe'de sakatlığı geçen Volkan, bugünkü maçta oynayabilecek. Buna karşılık Roberto Carlos hazır olmadığı için ilk on birde yer almayacak. Cezası biten Gökhan Gönül de kadrodaki yerini alacak. Kayserispor maçında oyundan alındığı için karşılaşmanın sonunu beklemeden stadı terk eden Kezman hakkındaki kararı Zico verecek. Brezilyalı çalıştırıcı Sırp oyuncuyu kesmesi halinde maça forvette Semih'le başlayacak. İstanbul'daki maçta iyi oynayıp bir de gol atan Kazım Kazım ise bu gece yedek soyunacak.


Londra'da F.Bahçe rüzgarı

F.Bahçe kafilesi, 4 saatlik uçuşun ardından dün öğlen saatlerinde Londra'ya vardı. Uçaktaki dahili ses yayınından F.Bahçe marşları çalındı. Londra Stansted Havalimanı'nda kafileyi Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Yiğit Alpogan'ın yanısıra yaklaşık 50 kadar taraftar bayraklarla karşıladı.

Star TV 21.45