Başarılı sporcu ile birlikte kulüp yöneticilerine Menderes Park’ta yemek veren Aydın Gençlik Spor Kulübü Başkanı Abdürrahim Tikbaş, Balkan Şampiyonası’ndan 3 madalya ile dönen Aslı İnegöllü’yü altınla ödüllendirdi. 
Bir ilin tanıtımı ve kalkınmasında üretim kadar sportif faaliyetlerin önemli olduğunu ve Aydın’ı sporun başkenti yapmayı hedeflediklerini belirten Aydın Gençlik Spor Kulübü Başkanı Abdürrahim Tikbaş, Aydın’ı başarı ile temsil eden herkesi sırtlarında taşımaya hazır olduklarını söyledi. Slovenya’da 2-3-4 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen 21. Veteranlar Balkan Şampiyonası’nda Aydın Gençlik Spor Kulübü lisansı ile ülkemizi temsil eden Aslı İnegöllü’nün 100 metre ve uzun atlamada gümüş 200 metrede ise bronz olmak üzere 3 madalya ile döndüğünü belirten Abdürrahim Tikbaş, “9 Ülkeden bir çok sporcunun katıldığı yarışlarda Aydınlı sporcumuzun 3 madalya ile dönmesi bizleri gururlandırdı. Sporcumuza tebrik, sponsor firma Astaş Sur Çelik Kapı’ya da teşekkür ediyoruz” dedi. 
Başkan Tikbaş, başarısından dolayı Milli Atlet Aslı İnegöllü’yü altın ile ödüllendirirken, Mili Sporcu da yarış müsabakaları anısına Tikbaş’a Slovenya’dan getirdiği hediyeyi takdim etti. 
AYDIN’I SPORUN BAŞKENTİ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ
Aydın Gençlik Spor Kulübü olarak çeşitli projelerinin bulunduğunu ve Aydın’ı sporun başkenti yapmayı hedeflediklerini de kaydeden Başkan Abdürrahim Tikbaş, “Başta sporu yaşam biçimi haline getirerek sağlıklı bir toplum oluşturmayı hedefliyoruz. Bununla birlikte her dalda milli takıma sporcu yetiştirmek istiyoruz. Aslı İnegöllü ile bunun ilkini gerçekleştirdik. Spora ve sporcuya destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.