Ticaret Odası (AYTO) ile BSK Aydın Anka Hastanesi arasında imzalanan protokolle AYTO üyelerine ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerine, şahıs, şirket ortakları, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ve kooperatif yönetim kurulu üyelerine sağlık hizmetlerinde indirim uygulanması için protokol imzalandı.
AYTO adına Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve BSK Anka Hastanesi adına Kurumsal Hizmetler Uzmanı Atılay Arkan"ın imzaladığı protokol ile sağlık merkezince yapılan sağlık taraması hizmetlerinden yüzde20 oranında, ücretli muayene ve tedavilerden yüzde 10 oranında, yatan hastalar için uygulanacak yatak ve refakatçi ücretlerinden yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.
AYTO üyelerinin bu sağlık hizmetinden yararlanabilmek için içinde bulundukları yıl vizeli AYTO Kimlik Kartı, verildiği ayda alınmış AYTO Sicil Kayıt Sureti ya da odadan alacağı güncel yazı ile müracaat etmeleri gerekecek. BSK Aydın Anka Hastanesi"nde tedaviler ile ilgili tüm sağlık hizmetleri için ödemeler yürürlükte bulunan Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) hükümlerine göre yapılacak.
İmzalanan protokolün AYTO üyeleri için hayırlı olmasını temenni eden AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, üyelerimize sağlıklı ve bol kazançlı günler diledi.