Tehlikeli yolculuğun görüntüleri Aydın’ın İncirliova ilçesinde kaydedildi. İncirliova ilçesinde seyir halinde olan bir iş makinesinin kepçesine binen iki kişi tehlikeye aldırış etmeden kepçe içinde ayakta yolculuk yaptılar. Kepçe içerisinde yolculuk yapan işçilerin rahat tavırları gözlerden kaçmadı.

İlçe merkezinde trafiğin yoğun olduğu caddede işçiler ölüme meydan okurcasına yollarına devam ettiler.

incirliova-kepcede-yolculuk-1.jpgYılın ilk dört aylık bölümünde 843 kişi hayatını kaybetti
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı,
Ocak-Nisan dönemindeki kaza bilançosuna ilişkin resmi verileri kamuoyu ile paylaştı.

Yılın dört aylık bölümünde ise ülke genelinde polis ve jandarma sorumluluk bölgesinde 121 bin 48 kaza meydana geldi. 843 kişi kaza yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 78 bin 480 kişi de hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

303 bin araç trafikten men edildi
Yapılan trafik kontrollerinde alkollü olarak araç kullandıkları tespit edilen 35 bin 305 sürücü hakkında da cezai işlem yapıldı. Çeşitli kural ihlali sebebiyle yılın ilk 4 aylık döneminde 303 bin 284 araç trafikten men edildi.

Ülke genelinde yılın ilk 4 ayındaki kazalardan 50 bin 388'ine sürücü, 5 bin 258'ine yolcu ve 378'ine ise yol kusuru sebep oldu. Dört aydaki kazalardan bin 716'sına bisiklet, 107'sine tren ve 23'üne tramvay karıştı. Alkol alıp direksiyona geçen bin 10 kişi kazalara davetiye çıkardı.

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA