AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Berna Öden, AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti İlçe Binasında gerçekleşen ziyarette, AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı Başkanı Yakup Yılmaz, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş, İncirliova İl Genel Meclisi Üyesi Kazım Günaydın, ile partililer katıldı. AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi toplantısı öncesi gerçekleşen ziyarette, AK Partili kadınların erkeklerden daha kalabalık olması dikkat çekti.
Toplantıda konuşan, AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı Başkanı Yakup Yılmaz, 20 Mart"ta AK Parti"de yapılacak temayül yoklamasının geniş katılımlı olacağını belirterek;
”Artık mümkün olduğunca daha yoğun ve daha aktif olacağız. Yakında seçim büromuzu da açacağız, yoğun bir çalışma temposu içindeyiz” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Berna Öden ise yaptığı konuşmada kendini tanıtırken; “Hobilerimin arasında sınava girmek var nerede sınav varsa o sınava giriyor ve hep kazanıyorum. Milletvekilliği için sınav özelliği taşıyan aday adaylığı sürecini de sizlerin takdiri ve desteğiyle de inşallah kazanacağım. Şu anda gördüğüm kadarıyla Aydın"da en genç aday adayı benim. Eğer beni seçerseniz TBMM"de bana tahsis edilecek oda evinizdeki oda olacak. AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı olarak desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.