İncirliova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe mezarlığında Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan temizlik çalışmalarını, Belediye Başkanı Fadime Orbay da yerinde inceledi. 
     Orbay, incelemeleri sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, mezarlık bakım, onarım, yeşillendirme gibi çalışmalarının rutin olarak devam ettiğini belirterek, şöyle konuştu: 
     ''Dini bayramlarımızda ilçe halkının kabir ziyaretlerini daha huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmelerini sağlamak için, belediye olarak mezarlık temizliğine çok önem veriyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Mezarlığımızda bulunan bütün kabirler temizleniyor, boyanıyor, çiçeklendiriliyor. Bunun yanı sıra temiz ve düzenli olan mezarlığımızda her tarafına döşenmiş olan hoparlör ile mübarek günlerde Kur'an-ı Kerim okunuyor. Özellikle dini bayramlarımızda ziyaret için mezarlığımıza gelen vatandaşlarımızın dini duygularını suiistimal eden kişi ve kişilere de fırsat vermemiş oluyoruz. Vatandaşlarımız burada abdest ve su ihtiyaçlarını da şadırvanımızı kullanarak karşılayabiliyorlar.'' 
     Orbay, incelemeler sırasında çalışanlarla da sohbet ettikten sonra, 1996 yılında Bingöl'de şehit düşen yüksek makine mühendisi Piyade Asteğmen Süleyman Çamlıca'nın kabrine gelerek dua etti.