Bölgenin en büyük hayvan  ve süt kooperatiflerinden  birisi olarak gösterilen Hacıaliobası, Yazıdere, Sınırteke, ve Sandıklı köylülerinin ortaklaşa kurdukları kooperatifi İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, İlçe Başkanı Deniz Gül, Başkan yardımcısı Ahmet Aka, Meclis Üyesi Sabri Çıbık ile birlikte Kooperatif  Başkanı Mürsel Kahraman ve Köy Muhtarı Hüsamettin Utangeç’ten bilgi aldılar.
Dört köyün birlikte Hacıaliobasın’da 24 dönüm arazi üzerinde kurduğu Hayvan Yetiştirme ve Süt Kooperatifi başkanı Mürsel Kahraman, “Burada Yazıdere, Sandıklı, Hacıaliobası ve Sandıklı köylerinden hayvancılık yapmakta olan 148 üye kooperatifimize kayıt oldular. Şu anda kooperatifimiz bitme noktasına geldi en geç Kasım ayı sonunda hizmet vermeye başlayacak” dedi.
Tesiste incelemelerde bulunan ve detaylı bilgi alan  İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay belediye olarak sadece ilçe merkezi değil köyleri ve köylerdeki gelişmeleri de yakından takip ettiğini, kooperatifçilik anlamında atılan bu büyük adımı duyduğunda oldukça heyecanlandığı belirterek,  “Tesisi meclis üyesi arkadaşlarımızla detaylı bir şekilde inceledik ve bilgi aldık. Burada gördüğümüz ve aldığımız bilgiler bizi hem mutlu etti hem de örnek teşkil edeceğinden dolayı oldukça umutlandırdı. Kooperatifçilik insanların güçlerini birleştirerek birlikte iş yapabilme sanatıdır.Bunun en güzel örneğini şu anda burada yaşıyoruz. Birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle insanların bir araya gelerek birlikte hareket edebilme kabiliyetini kazandırma adına bu çalışmalara hız verildiğini görmek çok güzel. Bu çalışmada emeği geçenlere isim isim teşekkür etmek istiyorum öncelikle.
 Oldukça önemli yatırım yapılan  ve 600 hayvan sağma kapasitesine sahip olan  kooperatifimizde  günlük olarak 10 dakikada 32 inek aynı anda ve hijyenik ortamda  üretim gerçekleştirecek. Günlük 10 ton süt biriktirme tankeri ile burada kalacak veteriner odası, lojman ve bilgisayar odası ile birlikte bölgenin en büyük tesislerinden bir tanesi olacak.Yine aldığımız bilgiler doğrultusunda  kooperatif tesisi için şu ana kadar 1 milyon 500 bin lira para harcanmış.  Tesis tamamen bittiğinde ise yaklaşık 2 milyon lira yatırım yapılmış olacak. Buradaki en önemli konu ise küçük üreticiye destek olacak oluşumla  dört köyümüzün güçlerini birleştirerek bu oluşumu gerçekleştirmiş olması. Biz İncirliova Belediyesi olarak yapılan ve yapılacak olan bu çalışmalara elimizden geldiğince destek veriyor ve güç katmaya çalışıyoruz. Yasalar çerçevesinde İncirliova Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz” dedi.