AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya ve Kurul Üyeleri Ferda Erkut, Alp Alpargun, M. Kemal Yılmaz, Deniz Günal, Merve Saplı, Serap Ceyhan ve Filiz Özer, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Aydın Ticaret Odaları, Sanayi Odası, Ticaret Borsaları 4. Güç birliği toplantısına katılan Aydın Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, kendilerini misafir eden Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver"e teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi aktardılar.

2010 yılında gerçekleşen başarılı projelerden dolayı Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya"yı tebrik eden Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Aydın İncirinin ulusal havayollarında tanıtım projesini çok başarılı bulduğunu, önümüzdeki yıllarda aynı projenin devamını temenni ettiğini söyledi.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, İncir tanıtım projesinin 2011 yılında devam etmesi için Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası ve Aydın Sanayi Odası başkanları ile Ocak ayı içerisinde bir toplantı yapılacağını ve bu konuda bütçe isteyeceklerini ifade etti.