Yeni eğitim yılı nedeniyle ilk olarak Akbük Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulundan başlayan ziyareti diğer kuruluşlar da devam etti. Kaymakam Katırcı bir süre Okul Müdürü Faruk Baybora ile görüşürken ana sınıfı öğrencilerini ziyaret edip öğrencilerle sohbet etti. Sırasıyla Akbük Belediye başkanı M. Erçin Sandalcı"yı, Akbük Sağlık ocağı Baş Hekimi Dr. Faruk Kazbek"i, Akbük Sağlık Eğitim Merkez Müdürü Adnan Altınok"u ve Jandarma Karakol Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Başçavuş Salim Taşdelen"i makamlarında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Kaymakam Katırcının kurum ve kuruluşları ziyaretinde Kendisine Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Didim Sağlık Grup Başkanı Erdal Ayaz ve Daha sonra belediye ziyaretine Katılan İl Genel Meclis Üyesi Cahit Kaya eşlik ettiler.

Daha sonra, Jandarma Karakol Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Başçavuş Salim Taşdemir"in ev sahipliğini üstlendiği yemek, Jandarma karavanasından ikram edildi./iha