DENİZLİ'de hırsızlık için girdiği evden 2 bilezik çalan, yakalanacağını anlayınca cinsel organında saklayan 22 yaşındaki A.U. adlı kadın, devlet hastanesine götürüldü. Cinsel organına sakladığı 2 bilezik hastanede çıkarılan A.U. ile birlikte hırsızlık olayına karıştıkları öne sürülen 3 zanlı gözaltına alındı.

A.U., 20 yaşındaki S.A. ve 17 yaşındaki D.K., İlknur Özener'in Hürriyet Caddesi'ndeki evine kapısını tornavidayla zorlayarak girdi. Evden 2 bilezik ve 6 küpe çalan 3 kadın kaçmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgede çalışma başlatan polis, üç kadın hırsızın G.U.'nun kullandığı 45 SA 4512 plakalı otomobile bindiklerini tespit etti. Manisa yönüne kaçmaya çalışan zanlılar, Sarayköy İlçesi girişinde yakalandı. Gözaltına alınan 4 zanlının üzerinde ve otomobilde yapılan aramalarda bilezikler bulunamadı. Ancak, yüzükleri parmaklarına taktıkları belirlendi. Zanlılardan A.U.'dan şüphelenen polis, kadını Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan kontrolde A.U.'nun bilezikleri cinsel organında sakladığı ortaya çıktı. Suç aleti tornavadilar ise A.U.'nun göğüslerinin arasından gizlediği belirlendi. Polisteki işlemlerinin ardından 4 zanlı, adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Denizli'de, kapısını tornavida ile açtıkları İlknur Özener'e ait evden iki altın bilezik ve altı küpeyi çaldıkları belirlenen Aynur Uzunboy, Seval Argun, D.K. ve Gökhan Uçaksoy, sevk edildikleri Adliye'de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.