Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yöneticileri topa tutan açıklamaları, 3-0'lık Liverpool galibiyetini gölgede bıraktı. Felipo Melo transferinin maliyeti nedeniyle eleştirilmesine ve yönetimde konuşulanların basına sızmasına isyan eden İmparator, Adnan Öztürk- Sedat Doğan ikilisine "Herkes haddini bilecek" mesajını göndermişti. Galatasaray'da işbaşı yapar yapmaz Sportif Koordinatör Bülent Tulun'u Florya'dan yollayan Fatih Terim, önceki günkü açıklamalarının ardından bir anlamda camiadaki çatlak seslerin kesilmesini sağladı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk geri adım attı ve sarı- kırmızılı resmi siteye konuştu. 
 
ADNAN ÖZTÜRK DESTEK VERDİ 
Adnan Öztürk, "Problemlerin hepsi çözüm bekliyor, dolayısıyla çok çalışmak gerekiyor. İki-üç cümleye odaklanıp yol haritamızdan vazgeçmeyiz. Kimse Galatasaray'da kriz ve karışıklık beklemesin. Boşuna zaman kaybı olur'' ifadesini kullandı. Sarı-kırmızılı yönetici, Liverpool karşısında aldığı galibiyet nedeniyle teknik heyet, futbolcu ve taraftarları canı gönülden kutlarken, istenen Galatasaray'ın hem sahada hem de tribünde olduğunu vurguladı. Galatasaray Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen dün ölümünün 60. yıldönümünde Feriköy'de anılırken, İmparator'un sözlerinin etkisi törende hissedildi. Fatih Terim'le arasından su sızmayan İkinci Başkan Ali Dürüst ile Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk arasındaki soğukluk dikkatlerden kaçmadı. İkili mezarlıkta birbirlerinden uzak durmaya özen gösterdi.
 
TERİM NE DEMİŞTİ?
İmparator Liverpool maçının ardından şunları söylemişti: "Herhangi bir kimsenin sorunu varsa benim yerim Florya'da, gelsinler çözelim. Kol kırılınca yenin dışarıda kaldığını anladık. Bazıları yalan söylüyor. Kahramanlığı başka yerde yapalım. Ben 30 yaş ufaklara siz diyebilecek kadar futbol ailesini tanıyan erdemde bir insanım. Dolayısıyla herkes haddini bilecek."