Bir köyde imamlık yapan S.C, Ankara 3. Aile Mahkemesi"ne başvurarak dört yıllık eşi K.D"nin kendisini başka erkeklerle aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı. İmam S.C. "Karımın aldattığını, benim dışımda bütün köy biliyormuş. Rezil oldum, başka yere tayinimi istedim" dedi. Boşanma davası, önümüzdeki günlerde görüşülecek.

KARABÜK"ün bir köyünde imamlık yapan S.C, 4 yıllık eşi K.D. aleyhine açtığı boşanma davasının dilekçesinde şu iddialarda bulundu:

"Karabük"te çalışırken mesleğimde yükselmek için sınav açılmıştı. Sınavlara hazırlanmak için Ankara"ya gelip kardeşimin evinde kalmaya başladık. Ben dışarıda kursa giderken eşim gece yarılarına kadar cep telefonu ile başka erkekle görüşme yapıyormuş. Kardeşim sorduğunda benimle konuştuğunu söylemiş. Oysa benimle hiç konuşmadı. Bir keresinde 10 yaşındaki yeğenimle dışarı çıkmışlar, telefonda görüştüğü kişi ile buluşmuşlar, bunu yeğenim bize anlattı."

Bir daha yapmam dedi

"Görev yaptığım köyde ben camiye namaz kıldırmaya gittiğimde, karım başka erkeklerle buluşuyormuş. Kendisine ve ailesine durumu anlattık. Özür diledi, "bir daha yapmayacağını" söyledi. Karımın görüştüğünü öğrendiğim F.B. isimli erkeğe ulaştım. Bana, karımın Kuran kursuna gelen kızlardan birisi ile kendisine not gönderdiğini, ben namaza gittikten sonra buluştuklarını, karımın "Senden çok hoşlanıyorum, sensiz yapamam, yoksa bütün köye rezil ederim" tehditiyle birlikte olmaya başladığını anlattı."

"Karımın aşk yaşadığı F.B. bir erkek arkadaşına karımdan bahsederek kendisine áşık olduğunu anlatmış. O da sana değil, ben dahil birçok erkeğe áşık, benimle de birlikte oluyor. İnanmazsan arayıp buluşayım sana ispatlarım" dedikten sonra, karımı aramış. Yine ben namaza gittiğimde kömürlükte buluşmuşlar. Bu olayı gören F.B. karımla ilişkisini bitirmiş. Bunu kalabalık bir ortamda bana bizzat anlattı."

Sevgiliye kontör

"Bir defasında imam arkadaşım H.A"nin evine ziyarete gittik. Biz namaz kıldırmak için camiye gittiğimiz esnada, karım imam arkadaşım H.A"ya ait cep telefonunu çalmış, içindeki kontörleri sevgilisine göndermiş. Telefonu da diğer sevgilisi F.B"ye hediye etmiş. Bu yüzden Asliye Ceza Mahkemesi"ne hırsızlık suçlamasıyla yargılanıyor."

hürriyet