4 Kardeşin intihar etmesi şokunu üzerinden atlatamayan Kahramanmaraş'ta, bu gece bir genç daha intihar etti. Alınan bilgilere göre, olay akşam saat 21.00 sıralarında Barbaros Mahallesi 21. sokaktaki ikamette meydana geldi. İlköğretim 8. sınıf öğrencisi D.K., annesini misafirliğe bıraktıktan sonra tekrar evine döndü. Evde yalnız kalan D.K., kendisini asarak intihar etti.
 
Daha sonra eve gelen aile yakınları, genç çocuğun asılı bedeniyle karşılaştı. Hemen aile yakınları tarafından hastaneye kaldırılan genç, yolda ambulansa nakledilerek Yenişehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. D.K.'nın burada yapılan kontrolünde hayatını kaybettiği tespit edildi.
 
Aile yakınları acı haberle adeta yıkılırken, D.K.'nın ardından ağıtlar yaktılar. D.K.'nın babasının şoför olarak çalıştığı ve İstanbul'da bulunduğu öğrenilirken, gencin hayatını kaybettiğini duyan mahalle sakinleri de eve akın ettiler.
 
D.K.'nın cesedi otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
 
Kahramanmaraş'ta 21 nisan perşembe akşamı meydana gelen olayda da annelerini kaybetmenin üzüntüsüne dayanamayan Raden, Rulin, Sacen ve Beraris Sağocak kardeşler, babalarına ait bağ evinde kendilerini iple asarak yaşamlarına son vermişti.
iha