23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ü makamında ziyaret eden Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden Tuğba Yakıcı, bir saatliğine Kuşadası Belediye Başkanı oldu.
Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Fethi Pala, Rehber Öğretmen Hüseyin Köksal ve bir grup öğrenci tarafından gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanlığını devralan Tuğba Yakıcı, Başkan Altungün’den okullardaki bazı eksikliklerin giderilmesini istedi. Öğrenciler, Kuşadası Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili de bilgi istediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, okulların ve öğrencilerin isteklerini belediye olarak büyük ölçüde yerine getirdiklerini söyledi. Altungün, “Görevimizin ikinci senesini doldurduk. Bu süre zarfında özellikle okulların talep ettiği veya kendi tespit ettiğimiz bazı eksiklikleri yaptığımız çalışmalarla giderdik” dedi. Başkan Altungün, ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.