Okul bahçesinde gerçekleştirilen pilav günü ve mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Şahin Ünver, Okul Müdürü Faik Tekcan ile Okul Aile Birliği Başkanı Gültekin Uskuç, öğrenciler, öğrenci velileri ve davetliler katıldılar.
Etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan; “Biz Nazilli genelinde bulunan tüm okullarımızın başarı oranını yükseltebilmek için uğraş veriyoruz. Okullarımızın eksikliklerini gidermeye alışıyoruz. Ben okulumuzun yılsonlarında gerçekleştirmekte olduğu pilav günlerinin her yıl hiç aksamadan devam etmesini arzuluyorum. SBS"ye katılacak olan tüm öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.
Okul Müdürü Faik Tekcan da, “9 yıl gibi kısa bir mazisi olan okulumuzda geleneksel pilav günü etkinliğimizin 6."sını düzenlemekten dolayı çok mutluyuz. Siz değerli velilerimizi ve çok kıymetli dostlarımızı aramızda görmek bizim mutluluğumuzu daha da artırdı. Değerli misafirler okullar sadece eğitim ve öğretimin yapıldığı yerler değildir. Okullar aynı zamanda bir takım sosyal becerilerin kazandırıldığı, en azından tanıtıldığı da yerlerdir. İşte şimdi de okulumuz öğrencilerinin ders dışı zamanlarında hazırlamış oldukları gösterilerini izleyeceğiz. Yani onların sosyal yönlerini tanıklık edeceğiz” dedi.
Pilav gününde katılan bin kişiye pilav ve ayran dağıtıldı. Yaklaşık 4 saat süren programda düzenlenen gösteriler davetliler tarafından ayakta alkışlandı. iha