Beşiktaş'ta meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi yaralandı.Yaralı vatandaşa olay yerinden geçmekte olan bir kadın doktor ve hemşire ilk müdahaleyi yaptı.

Kaza Beşiktaş Dolmabahçe caddesi üzerinde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre motosikleti ile Taksim'den Beşiktaş istikametine giden Alp Acar, Başbakanlık ofisi önünde kırmızı ışıkta tersten dönmeye çalışan Ülkü Koçak'ın kullandığı 34 BF 515 plakalı çöp kamyonuna çarptı. Olayda motosiklet sürücüsü Alp Acar motosikleti ile takla atarak yola savruldu. Yaralı, vatandaşlar tarafından yola yatırılarak sağlık ekiplerine haber verildi. Bu sırada otomobilleri ile yoldan geçmekte olan bir kadın doktor ve hemşire yaralı vatandaşa ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle doktor ve hemşire sessizce olay yerinden ayrıldı. Görgü tanıkları "Çöp kamyonunun kırmızı ışık yanması ve "U dönüşü yapılmaz" levhasına rağmen "U dönüşü" yaptı. Bu sırada motosiklet çöp kamyonuna çarptı ve takla attı" dedi.

Yaralı sürücü Alp Acar sağlık ekipleri tarafından Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoldaki motosiklet ise vatandaşlar tarafından yol kenarına çekildi. Çöp kamyonunun şoförü Ülkü Koçak ise polis tarafından gözaltına alındı.