Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'ndeki Resim ,Tasarım ve Proje Sergisi’nin açılışını Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptı.

Açılışta konuşma yapan Özel İlk Umutlar Kreşi Eğitim Koordinatörü Hüseyin Turgut, "Atatürk ve Çocuk temalı karma resim sergimizde çocuklarımızın öalışmalarına ek olarak 24 ayrı ressamımızında çalışmaları sergilenmektedir. Bilindiği gibi kurumumuz kurulduğu günden bu yana göreceli olarak artan bir ivme ile okul öncesi eğitim çağında çocuk sahibi olan değerli ailelerimizin ilgi ve teveccühü ile karşılaşmaktadır. Biz de bu ilgiye layık olmanın verdiği gayret ile değerli ailelerimizin emanet olarak bize teslim ettikleri yavrularımızı sosyal, duygusal, bilişsel, psiko-motor alanlarda geliştirip yükseltmenin çabası içindeyiz.

Bu gün burada bu çabanın meyvelerini sizlerle paylaşmanın verdiği heyecanı ; dikkatle bakarsanız tüm çocuklarımızın gözlerinde okuyabilirsiniz. Kurumumuzda eğitim alan tüm yavrularımız fotoğraflarından ve çalışmalarından anlaşıldığı gibi büyük bir çabayla bu sergiyi Büyük ATA’mızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına yetiştirmek için ter döktüler. Bu güzel olayın 92. yıl dönümünde böyle bir değer ortaya koyarak hepimizi gururlandırdılar.Huzurlarınızda hepsine teşekkür ediyoruz." dedi.

Belediye Başkan'ı Özlem Çerçioğlu , sergideki çalışmalara yakından ilgi gösterdi,ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalardan çok etkilendiğini, okul öncesi eğitimin, niteliğinin önemini, değerini vurguladı.Çalışmalarından dolayı tüm çocukları tebrik etti.

Sergi 30 Nisan'a kadar tüm Aydın halkının ziyaretine açık olacaktır. 

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg
dscf7953.jpg