Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’un Aydın’da turizm alanında tek ihtiyaç olan şeyin yatırım olduğunu açıklayıp yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlayacaklarını belirterek yatırımcıları Aydın’a davet etmesiyle başlayan yatırım seferberliğinin ilk ürünü için kazmaya vuruluyor.
Aydın Valiliği’nin girişimleriyle Aydın’a gelen Martı Grubu Aphrodisias bölgesinde otel yapmaya karar verdi. 1967 yılında ülkenin ilk resort tatil köyünü kurarak turizm sektörüne adım atan Martı Grubu üçüncü butik otelini Karacasu-Aphrodisias bölgesinde yapacak. Martı Grubu tutarı 3,5 milyon dolar olan yeni butik Martı Aphrodisias oteli 3 bin 622 bin metre kare 2 alan üzerinde yer alacak ve 42 odadan oluşacak. 
Otel içinde halı, kuyumculuk, kilim gibi yöresel el sanatları ürünlerinin satılacağı küçük bir çarşı yeri ve tüm yöreye hizmet verecek olan bir gurme lokanta da yer alacak. 
Aphrodias antik kentin etrafında ihtiyaç duyulan bir otelin yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Mayıs ayı içerisinde Aydın’a 10’a yakın yeni turizm yatırımcısı geleceğini söyledi. Turizm yatırımcılarını Aydın’a çekmek için her türlü gayreti gösterdiklerini dile getiren Vali Coş, “Turizm pastasından daha fazla pay almak için Aydın’da gazetecisiyle, bürokratıyla top yekün bir seferberlik başlattık. Öncelikle hedefimiz en kısa sürede 76 bin yatak kapasitemizi 100 bine ulaştırmak. Aydın’a gelecek her türlü yatırımcının başımızın üstünde yeri var. Yatırımcılarımıza ilimizde her türlü kolaylığı sağlayacağız” diyerek yeni yatırımcılara Aydın’a davet etti.