Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Milli eğitim Şube Müdürü Yaşar badur, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
146 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende konuşma yapan Okul Müdürü Hakan Çevik; 4 yıl boyunca okul ve eğitim gören çocuklarına destek veren ailelere teşekkür etti. Çağdaş ve kaliteli eğitimin yanında Atatürkçü gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Okul Müdürü Hakan Çevik; “mezun olan öğrencilerimizin hayatları boyunca Cumhuriyet Anadolulu olma misyonunu başarı ile sürdüreceklerine inanıyorum” dedi.
Okulun 9. sınıf öğrencilerinden Sıla Sevcan Ören"in solo keman dinletisi sunduğu mezuniyet töreninde konuşma yapan İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan; öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Eğitimin önemine değinen İlçe Kaymakamı Demirhan; “Bir milletin kalkınması ve gelişmesi için eğitim çok önemli. Yüce Atatürk Cumhuriyetin ilanından sonra eğitime önem vermiş, cehaletle savaşmıştır. Eğitime önem vermek ve eğitimi desteklemek bizlerin görevidir” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından okul birincisi Alev Artan, okul yaş kütüğüne ilk mezuniyet plaketini çakan isim oldu. Diplomalarını alan 146 Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı.