Mehmet Erdem, çıkış şarkısı Sezen Aksu imzalı “Hakim Bey” yorumuyla tüm Türkiye ‘nin severek takip ettiği en popüler dizilerinden biri “Kuzey Güney”in 39. bölümünde, sahnedeki bir müzisyeni canlandırarak yer aldı ve büyük ilgi gördü.

Son dönemin en sevilen ve izlenen dizilerinden “Leyla ile Mecnun”un da müziklerini yapan Mehmet Erdem, “Herkes Aynı Hayatta” isimli albümü ile D&R satış listelerinde bir ay gibi kısa bir sürede 7 numaraya kadar yükselerek başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Sadece müzik dünyasında değil aynı zamanda medyada da büyük beğeni toplayan ve Türkiye ‘nin Leonerd Cohen ‘i olarak adlandırılan Mehmet Erdem ‘in, kendine has vokalini daha geniş kitlelere tanıtacağı ve Türk Pop müziğine yeni bir heyecan katacak olan albümünün ilk konseri 4 Temmuz Çarşamba saat 22:00 ‘de Jolly Joker sahnesinde gerçekleşecek. Sanatçı ertesi gün 5 Temmuz Perşembe Ankara If Performans Hall ‘de de ilk Ankara konseri için sahne alacak.

Kendi şarkılarının yanı sıra dünden bugüne birçok yerli ve yabancı cover şarkıdan oluşan repertuarı ile dinleyenleri mest etmeye hazırlanan Mehmet Erdem ‘in bu unutulmayacak sahne performansını kaçırmak istemiyorsanız yerlerinizi şimdiden ayırtın.